آموزش نحوه نگارش مقاله ISI

صفحه اصلی » محتوا ها, نوشتن مقاله ISI » آموزش نحوه نگارش مقاله ISI

نکاتی وجود دارد که شما با یادگیری آنها می توانید بر نگارش مقاله ISI (آی اس آی) مسلط شوید.اما قبل ازینکه بخواهیم به سراغ اصول نگارش مقاله ISI برویم باید بدانیم که به چه مقاله ای ISI گفته می شود.

مقاله ISI چیست؟

مقاله ISI چیست؟

ISI پایگاه علمی تامسون رویترز می باشدکه که نهادی مستقل و معتبر در زمینه نشر تحقیقات و پژوهش های علمی دانشمندان می باشد. تمام مقالاتی که توسط این پایگاه علمی منتشر می شوند دارای اهمیت و ارزش بسیاری هستند و رزومه خوبی برای افرادی که در این نشریه، سهیم هستند، به شمار می رود.به طوری که بیشتر اساتید دانشگاهی کشورمان در این پایگاه علمی، مقاله ثبت کرده اند.

نکاتی پیرامون نوشتن مقاله ISI

نکاتی پیرامون نوشتن مقاله ISI

در ادامه اصول نگارش مقاله ISI را بررسی می نماییم.

ساده نویسی

فرقی نمی کند که برای چه افرادی مقاله خود را می نویسید همیشه سعی کنید به ساده ترین روش ممکن، محتوای خودتان را توضیح دهید. این امر باعث می شود که ارزش فعالیت شما چند برابر شود. سعی کنید از گزافه گویی و پیچیده نویسی پرهیز کنید و تا جایی که ممکن است مطالب را ساده بنویسید شاید با خودتان بگویید که در من در حال تحقیق و پژوهش درمورد یک امر غیرقابل تصور علمی هستم و نمی توانم آن را به صورت ساده بیان کنم اما همیشه راهی هست که بتوان این کار را انجام داد. برای این کار پیشنهادی برای شما داریم که همیشه جواب می دهد:

فکر کنید که می خواهید موضوع پژوهش خود را برای یک کودک 7 ساله بازیگوش توضیح دهید برای این کار باید تا جایی که ممکن است موضوع را برای کودک ساده کنید و همچنین مثال های ملموس در نوشته خود استفاده کنید تا کودک بتواند با موضوع شما ارتباط بگیرد.

نکته قابل توجه این است که ISI هم برای مقالاتی که به زبان ساده بیان شده است، ارزش بیشتری قائل است پس فکر نکنید که برای جلب اعتماد هیئت ISI باید از پیچیده ترین عبارت های ممکن استفاده نمایید زیرا این دقیقا برعکس قوانین موجود برای نشر مقاله شما در ISI می باشد.

مشخص بودن هدف از نگارش مقاله ISI

یکی از اصول نوشتن مقاله ISI مشخص بودن هدف از نگارش مقاله است.

اگر دلیل شما نوشتن مقاله برای کسب رزومه است بهتر است که فعالیت خود را متوقف نمایید زیرا داوران این مجله محال است مقاله ای را تایید کنند که ذره ای از نوآوری در آن وجود ندارد. البته شاید بتوانید مقاله خود را در مجلات داخلی منتشر نمایید اما برای چاپ در ISI باید هدفی والاتر را انتخاب نمایید. برای چاپ در این مجله، محتوای شما باید تحقیق و پژوهش های ویژه ای داشته باشد.

اصول نگارش مقاله ISI

اصول نگارش مقاله ISI

برای منتشر کردن مقاله خود در ISI باید از ساختار خاصی پبروی کنید. ساختاری که شما را ملزم می کند تا از زبان انگلیسی، فونت ها و اندازه های فونت مختلف، فهرست و چکیده و مقدمه استفاده نمایید. به طور کلی هر مقاله باید از 3 بخش تشکیل شده باشد:

  • ابتدا (مقدمه)
  • بدنه
  • قسمت پایانی

غلط های املایی و اشتباه های گرامری هم نباید در مقاله وجود داشته باشد.

چارچوب مقاله ISI

 

  • انتخاب عنوان :
    در ابتدا لازم است تا عنوانی مناسب برای مقاله خود نتخاب نمایید. عنوان باید شامل اصطلاح کلیدی و همچنین کوتاه باشد.
  • بیان موضوع:
    بیان موضوع در قسمت بعدی مقاله قرار می گیرد.در این قسمت لازم است که از فراز و فرود ها و بال و پر دادن به مقاله پرهیز نمایید.
  • روش تحقیق:
    روش تحقیق در مرحله سوم قرار می گیرد در این قسمت باید تمامی شیوه ها و روش های تحقیق خودتان را بیان کنید با ریز جزئیات و همچنین ابزارهایی که در تحقیق از آن استفاده نموده اید.
  • یافته های پژوهش:
    یافته های پژوهش در قسمت چهارم مقاله شما قرار می گیرد.در این قسمت باید هرآنچه از تحقیق خود به دست آوردید را بیان کنید.
  • نتیجه گیری:
    در مرحله بعد هم باید نتیجه گیری و بحث را توضیح دهید.
  • ارائه راه حل و پیشنهاد ها:
    ارائه راه حل ها و پیشنهاد ها همیشه قبل از منابع قرار می گیرد. هرچیزی که فکر می کنید می تواند مقاله شما را حرفه ای تر کند می توانید در این قسمت جای دهید.
  • منابع و مواخذ:
    در آخر هم به سراغ منابع و رفرنس ها می رویم. همه منابع بدون حتی جا انداختن یکی از آنها باید در این بخش قرار گیرد. اگر ISI تشخیص دهد که قسمتی از مقاله شما به کمک مقاله دیگری نوشته شده است که اسم آن را با ذکر جزئیات در قسمت منابع قرار نداده اید، عواقب بدی برای شما دارد.

زمان بندی

زمان شما بسیار مهم است. باید برنامه ریزی خاصی داشته باشید تا همه چیز طبق برنامه شما پیش برود اگر به هر دلیلی نتوانستید به برنامه خودتان عمل کنید پیشنهاد می کنیم که سریعا عملیات جبران سازی را انجام دهید تا هیچ مشکلی پیش نیاید.

چکیده نویسی

دشوارترین بخش مقاله نویسی ISI چکیده نویسی آن است. زیرا باید تمام مطالب نوشته شده را به خوبی مطالعه نمایید و سعی کنید تا چکیده ای مناسب و منطبق با تحقیقتان آماده نمایید. دقت داشته باشید که در اولین مرحله از بررسی مقاله شما توسط ISI، چکیده مورد بررسی قرار می گیرد.

ترجمه تخصصی فارسی به انگلیسی مقاله

از مهم ترین آیتم های اصول نگارش مقاله ISI می توان به ترجمه تخصصی فارسی به انگلیسی مقاله علمی اشاره کرد. خیلی از دانشجویان و اساتید در رشته های مختلف می توانند مقالات علمی معتبری تهیه کنند اما ترس آن ها از ترجمه مقاله به انگلیسی می باشد. اصطلاحات و عبارت های علمی زیادی وجود دارد که ممکن است مفهوم شما را به درستی برساند.

استفاده از این اصطلاحات و عبارات کار یک مترجم زبان انگلیسی است. دقت داشته باشید که در وهله اول مقاله شما از منظر کیفی توسط بهترین اساتید ISI بررسی می شود و سپس به مرحله چاپ می رسد و در این مرحله اگر شما از ترجمه صحیح استفاده نکرده باشید، هرچقدر هم که موضوع بزرگ یا کشف شگفت آوری انجام داده باشید باز هم به مرحله انتشار نمی رسد. به این کارریجکت می گویند یعنی مقاله شما پس فرستاده می شود.

پیشنهاد می کنیم برای حل این مشکل بزرگ به تیم های فوق العاده در زمینه ترجمه فارسی به انگلیسی مقالات ISI مراجعه نمایید زیرا مقالات علمی با سایر نوشته ها متفاوت می باشد و باید از عبارت های نگارشی خاصی در آن استفاده شود. تیم های ترجمه فارسی به انگلیسی مقالات ISI در این زمینه تجربه کافی دارند و می توانند به شما کمک کنند.

امیدواریم که محتوای اصول نگارش مقاله ISI برای شما مفید بوده باشد. فایل نشان مرجع تخصصی تولید محتوا و تبادل فایل همراه شما برای مطالعه و ترجمه مقالات از انگلیسی به فارسی برای استفاده در مقالات به عنوان سایر تحقیقات انجام شده در حوزه فعالیت شما می باشد. و درصورتی که مقاله خاصی مد نظر شماست می توانید از بخش ثبت سفارش ترجمه مقالات آن را جهت ترجمه برای ما ارسال نمایید.

به نظر شما آیتم دیگری برای افزایش احتمال انتشار مقاله علمی شما در ISI وجود دارد؟ لطفا با ما در میان بگذارید.

 

بازدیدها: 1

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برو بالا